Utleie av en trehytte i toppen av trærne

Utleie av en trehytte i toppen av trærne

Hvordan gjøre besøket til Hardanger litt ekstra spesielt? Lei en trehytte i toppen av et tre!

Å bo i en tretopphytte er litt av en opplevelse. Du får en fantastisk utsikt over Hardanger, men i tillegg er dette virkelig en måte å komme litt av gårde fra omverdenen. Fra trehytta har du fantastisk utsikt over Ulvik.

Store vinduer gjør at du føler du svever i lufta!

Hvordan er området rundt trehytta?

Ulvik er et populært turistmål på grunn av sin vakre beliggenhet ved Hardangerfjorden og omkranset av høye fjell. Området har en spektakulær natur og et variert landskap, med bratte fjell, dype daler, grønne skoger og frukthager. Kommer du til Ulvik om sommeren kan du nyte flere utendørsaktiviteter som fotturer, sykling og båtturer på fjorden. Det er også mange muligheter for å oppleve kulturen og lære mer om historien til området, inkludert besøk til lokale frukthager og ciderprodusenter, og andre kulturelle arrangementer. Ulvik er også en populær destinasjon for cruiseskip som besøker Hardangerfjorden, og tilbyr besøkende en autentisk opplevelse av norsk natur og kultur.

Nyt et godt måltid ved trehytta oppe i høyden

Å overnatte i vår trehytte oppe i høyden er virkelig en helt unik følelse. Bare se for deg å nyte et måltid mens du sitter ragende over Ulvik, med ingenting annet enn deg og ditt reisefølge til å bryte stillheten.

Hvorfor leie en trehytte?

Det kan være mange grunner til å benytte seg av utleie mulighetene for en trehytte. Mange vil nok si at den største motivasjonen er avkobling, være i nærheten av naturen og å kunne “komme seg litt bort”. Alt dette er fullt mulig når du leier vår trehytte. I tillegg er det kort vei til andre områder om du ønsker en god avslapning av egentid og mer sosialt samvær med andre.

Vår trehytte til utleie

I Hardanger Panorama Lodge leier vi ut en trehytte 11 meter over bakken. Hytta er i alt 54 kvm fordelt utover 3 etasjer, med plass til opptil 7 personer. Trehytta er fullt utstyrt med det du måtte trenge, også på kjøkkenet. På badet finnes både toalett og dusj. Hytta har også flere terrasser og en koselig atmosfære.

Vår trehytte til leie har innlagt vann, strøm, wifi og parkeringsplass med elbil-lader.

Hardanger Panorama Lodge står klar til å ta imot alle som ønsker å leie en helt unik trehytte – med en spektakulær utsikt!

Aktuelt - Designed by Horn Media 2019