Spesiell overnatting i Hardanger & Vestlandet

Spesiell overnatting i Hardanger & Vestlandet

Det er vel flere av oss som følte på en spesiell glede som barn da man fikk overnatte i telt, til og med om det bare var rett utenfor huset i hagen. Det er noe med det å ha en spesiell overnatting, utenom den vanlige madrassen man alltid sover i.

På Hardanger Panorama Lodge gir vi deg muligheten til å kjenne på denne spesielle følelsen av glede igjen. I vår tretopphytte vil du oppleve en unik og spesiell overnatting i en usedvanlig vakker natur. Samtidig er denne spesielle overnattingen behagelig og komfortabel, i motsetning til de teltturene man tok som barn. Her kan du nyte luksusen som er til stede i tretopphytten samtidig som du får en spesiell overnatting uten om det vanlige.

Hos Hardanger Panorama Lodge kan du flyte 11 meter over bakken, i kontakt med trærne rundt, med en fantastisk og spesiell utsikt mot Hardangerfjorden og Ulvik.

Ta med familie, venner eller kollegaer på en spesiell og unik overnatting de aldri kommer til å glemme. Vi mener det er slike opplevelser som skaper gode minner og knytter sterke bånd. Det er rett og slett sunt for sjela.

Dersom du har noen spørsmål angående tretopphytten, stedet, utvalg, osv. er det bare å kontakte oss i Hardanger Panorama Lodge.

Aktuelt - Designed by Horn Media 2019