Spesiell overnatting i Hardanger & Vestlandet

Spesiell overnatting i Hardanger & Vestlandet

Det er vel flere av oss som følte på en spesiell glede som barn da man fikk overnatte i telt, til og med om det bare var rett utenfor huset i hagen. Det er noe med det å ha en spesiell overnatting, utenom den vanlige madrassen man alltid sover i.

På Hardanger Panorama Lodge gir vi deg muligheten til å kjenne på denne spesielle følelsen av glede igjen. I vår tretopphytte vil du oppleve en unik og spesiell overnatting i en usedvanlig vakker natur. Samtidig er denne spesielle overnattingen behagelig og komfortabel, i motsetning til de teltturene man tok som barn. Her kan du nyte luksusen som er til stede i tretopphytten samtidig som du får en spesiell overnatting uten om det vanlige.

Overnatting med fantastisk utsikt

Hos Hardanger Panorama Lodge kan du flyte 11 meter over bakken, i kontakt med trærne rundt, med en fantastisk og spesiell utsikt mot Hardangerfjorden og Ulvik. Vi ønsker deg velkommen til å nyte overnattingen med spektakulær utsikt i kombinasjon med tilbudene du kan finne fra naturens side her på Hardanger og Vestlandet.

Ta med familie, venner eller kollegaer på en spesiell og unik overnatting de aldri kommer til å glemme. Vi mener det er slike opplevelser som skaper gode minner og knytter sterke bånd. Det er rett og slett sunt for sjela.

Vertskapet ved Hardanger Panorama Lodge er Arild Opheim og Claudia Saathoff som etter å ha sett på Nelson Treehouse på TV og et bilde av ei trehytte i Japan, fant inspirasjonen til å realisere det Hardanger Panorama med stolthet kan by på idag. Vi føler oss trygge på at  dere kommer til å nyte en spesiell overnatting i naturskjønne omgivelser.

Dersom du har noen spørsmål angående overnatting i tretopphytten, stedet, utvalg, osv. er det bare å kontakte oss i Hardanger Panorama Lodge.

Aktuelt - Designed by Horn Media 2019