Spesiell overnatting i Hardanger & Vestlandet

Spesiell overnatting i Hardanger & Vestlandet

Det er vel flere av oss som følte på en spesiell glede som barn da man fikk overnatte i telt, til og med om det bare var rett utenfor huset i hagen. Det er noe med det å ha en spesiell overnatting, utenom den vanlige madrassen man alltid sover i.

På Hardanger Panorama Lodge gir vi deg muligheten til å kjenne på denne spesielle følelsen av glede igjen. I vår tretopphytte vil du oppleve en unik og spesiell overnatting i en usedvanlig vakker natur. Samtidig er denne spesielle overnattingen behagelig og komfortabel, i motsetning til de teltturene man tok som barn. Her kan du nyte luksusen som er til stede i tretopphytten samtidig som du får en spesiell overnatting uten om det vanlige.

Overnatting med fantastisk utsikt

Hos Hardanger Panorama Lodge kan du flyte 11 meter over bakken, i kontakt med trærne rundt, med en fantastisk og spesiell utsikt mot Hardangerfjorden og Ulvik. Vi ønsker deg velkommen til å nyte overnattingen med spektakulær utsikt i kombinasjon med tilbudene du kan finne fra naturens side her på Hardanger og Vestlandet. Vi tilbyr spesiell overnatting i form av tre soverom, sengeplasser til 6 personer og velutstyrt kjøkken er det som møter deg innendørs. Sengetøy kan leies eller du kan ta med ditt eget. Hytta har fullt utstyrt kjøkken, innlagt vann og strøm, vannklosett og dusj. Den er naturligvis vinterisolert, og er varm og bekvem i vinterhalvåret. Hos oss finner du alle nødvendige fasiliteter.

Vi ønsker deg velkommen til å nyte overnattingen med spektakulær utsikt i kombinasjon med tilbudene du kan finne fra naturens side her på Hardanger og Vestlandet.

Ta med familie, venner eller kollegaer på en spesiell og unik overnatting de aldri kommer til å glemme. Vi mener det er slike opplevelser som skaper gode minner og knytter sterke bånd. Det er rett og slett sunt for sjela.

Unike opplevelser i kombinasjon med spesiell overnatting

Ulvik og Vestlandet har fantastiske turområder, sommer som vinter. Om sommeren kan du gå turer i området, skogturer eller fjellturer. Vi kan også anbefale kajakk- og båtutflukter, her kan du enten leie utstyr til egen tur, eller bli med på en guidet tur i fjorden. Fjordcruise er også populært, og har daglige avganger fra Ulvik sentrum. På vinterstid finner du godt merkede skiløyper i området, og gode muligheter for både korte og lengre turer tilpasset alle ferdighetsnivåer. Vi sørger for å by på spektakulære naturopplevelser i kombinasjon med en spesiell overnatting som definitivt står i stil med aktivitetene vi kan by på.

Vertskapet ved Hardanger Panorama Lodge er Arild Opheim og Claudia Saathoff som etter å ha sett på Nelson Treehouse på TV og et bilde av ei trehytte i Japan, fant inspirasjonen til å realisere det Hardanger Panorama med stolthet kan by på idag. Vi føler oss trygge på at  dere kommer til å nyte en spesiell overnatting i naturskjønne omgivelser.

Dersom du har noen spørsmål angående overnatting i tretopphytten, stedet, utvalg, osv. er det bare å kontakte oss i Hardanger Panorama Lodge. Vi setter pris på å dele vår lokalkunnskap med nysgjerrige og engasjerte gjester!

Kontakt oss på telefon 481 23 865 eller 400 05 546
Du kan også sende oss e-post til: post@hardangerpanoramalodge.no

Aktuelt - Designed by Horn Media 2019