Overnatting i trehytte

Overnatting i trehytte

Er du på utkikk etter en opplevelse for livet? Overnatting i trehytte er definitivt noe som går under denne kategorien av opplevelser.

Ta turen til Hardanger Panorama Lodge å få gleden av å overnatte i en trehytte 11 meter over bakken. Trehytten ligger i Ulvik med utsikt utover den vakre Hardangerfjorden. Her vil du kunne utforske naturen utenfor trehytten samt se alt det vakre den har å tilby mens du er inne i hytten. Nyt naturens magiske krefter krøllet opp i et varmt teppe med en god bok i hånda.

Hytten har 3 soverom med dobbeltsenger, hvor du kan nyte en god natts søvn med en magisk utsikt. Ta med familie, venner eller kollegaer på en magisk opplevelse.

Det som er fint med overnatting i trehytte er at du starter og avslutter dagen i kontakt med naturen og trærne rundt. Du vil føle en slags renselse av sjelen som du bare kan få når du er i kontakt med naturen. I dagens samfunn er det ekstra viktig å ta bevisste steg for å puste ut, og overnatting i trehytte er en utmerket måte å gjøre dette på.

Dersom du har noen spørsmål angående tretopphytten, stedet, utvalg, osv. er det bare å kontakte oss her i Hardanger Panorama Lodge.

Aktuelt - Designed by Horn Media 2019