Hytte i tretopp

Hytte i tretopp

Som barn var nok det å bygge en hytte i treet en drøm flere av oss delte. Slike drømmer går aldri helt bort, mener vi. De ligger latent i oss, helt til vi klarer å få de til å komme i oppfyllelse.

Ta turen innom Hardanger Panorama Lodge å opplev en ordentlig hytte i tretoppene. Opplev den beste naturopplevelsen du kan forestille deg midt i Hardangerfjorden i en luksuriøs hytte i tretopp. Her opplever man en befriende, vakker panoramautsikt over Ulvik og Hardangerfjorden. Svev fritt over landskapet, i direkte kontakt med tretoppene. Her kan du studere stedets unike trekk fra nært hold og høre vindens beroligende susing i trærne mens man krøller seg inn i et mykt teppe med en god bok. I tillegg kan man smake deilig lokalmat levert rett på døra fra Hardanger Gjestehus.

Du vil føle en kjærlighet for moder jord du aldri har opplevd før, samtidig som du vil føle deg trygg og varm i vår hytte i tretoppene.

Ta med familie, venner eller kollegaer på en unik overnatting i en hytte i tretopp. La barndomsdrømmen din komme i oppfyllelse i en vakker hytte i tretoppene.

Dersom du har noen spørsmål angående tretopphytten, stedet, utvalg, osv. er det bare å kontakte oss her i Hardanger Panorama Lodge.

Aktuelt - Designed by Horn Media 2019