Overnatting i trehytte 11 m over bakken

Overnatting i trehytte 11 m over bakken

Planlegger du ferie til Hardanger? Vår trehytte i høyden er det perfekte overnattingsstedet! Her kan du nyte stillhet, natur, fantastisk utsikt – og det med kort avstand til andre aktiviteter.

Hvordan er det å overnatte i vår trehytte?

Trehytta ligger 11 meter over bakken. Med 54 kvm fordelt utover tre etasjer har hytta soveplasser til opptil 7 mennesker. Hytta har innlagt vann og strøm, og er utstyrt med alt du trenger for et komfortabelt opphold, og kjøkkenutstyr til å lage mat selv. Sengetøy kan leies på forhånd. Hytta er også godt isolert, og vil dermed være like god om vinteren som om sommeren.

Når du kommer til hytta finner du parkering rett ved. Fra der følger du en sti frem til du kommer til en bro som tar deg videre til inngangen av hytta.

Se bilder, video og les mer om overnatting

Aktiviteter i nærheten av trehytta

Det er mange aktiviteter og opplevelser å nyte i Ulvik og området rundt. Nedenfor har vi listet noen av de mange aktivitetene du kan ta del i på overnattingsbesøk i vår trehytte.

Fotturer

Er du på overnatting i vår trehytte er det kort vei til fine turstier. Blant annet kan du begi deg ut på den populære turen  "Ulviksfjellet Rundt". Denne løypa  tar deg opp til fjelltopper med fantastisk utsikt over fjorden og landskapet.

Sykling

Ulvik og området rundt har mange flotte sykkelruter langs fjorden og gjennom landsbygda, med vakker natur og kulturelle stoppesteder underveis.

Frukt- og ciderprodusenter

Om du først kommer på en overnatting i vår trehytte kan vi anbefale å ta turen til en av de mange frukthagene og ciderprodusentene, hvor du kan smake på lokalprodusert mat og drikke.

Kultur og historie

Ulvik har en rik kulturhistorie, og det er flere museer og kulturminner å besøke, inkludert det historiske Hardanger Folk Museum og Agatunet, en godt bevart gård fra middelalderen.

Vannaktiviteter

Er du glad i vannet? Hardangerfjorden gir også muligheter for vannaktiviteter som fiske, bading og kajakkpadling.

Vinteraktiviteter

Overnatter du i vår trehytte om vinteren trenger du ikke se langt for å finne spennende aktiviteter å fylle dagene med. Om vinteren er det flotte muligheter for skisport og andre vinteraktiviteter i de nærliggende fjellene og skiområdene.

Har du lyst til å booke et opphold i vår trehytte? Les mer om hytta her

Aktuelt - Designed by Horn Media 2019