Unik overnatting i Hardanger & Vestlandet

Unik overnatting i Hardanger & Vestlandet

Er du på utkikk etter å komme i nærkontakt med naturens vakreste sider?

Hardanger Panorama Lodge tilbyr denne unike opplevelsen under komfortable, luksuriøse anstendigheter. Vi kan forsikre deg om at det vil bli en unik overnatting du aldri kommer til å glemme. Erfaringsmessig er en slik unik overnatting noe man finner ut at man har lengtet etter, lengre enn man skulle tro.

Overnatting og aktiviteter for hele familien

Ta med familie, venner eller kollegaer på en unik overnatting til Hardanger Panorama Lodge. Her opplever man en befriende, vakker panoramautsikt over Ulvik og Hardangerfjorden. Man kan studere stedets unike trekk fra nært hold og høre vindens beroligende susing i trærne mens man krøller seg inn i et mykt teppe med en god bok. I tillegg kan man smake deilig lokalmat levert rett på døra fra Hardanger Gjestehus.

Tretopphytte med følgende fasiliteter

Våre hytter har tre soverom med sengeplasser til 6 personer og velutstyrt kjøkken er det som møter deg innendørs. Sengetøy kan leies, men du kan også ta med ditt eget. Hytta har fullt utstyrt kjøkken, innlagt vann og strøm, vannklosett og dusj. Den er naturligvis vinterisolert, og er varm og bekvem for overnatting i vinterhalvåret.

Mer enn bare unik overnatting

Hos oss kan du nyte den fantastiske utsikten fra våre tretopphytter-  La deg inspirere og utforsk en uforglemmelig del av Vestlandet. Vi kan by på mer enn bare unik overnatting.

Det er også flere unike opplevelser man kan ta seg ut på i området rundt. Du kan blant annet gå turer i de fantastiske fjellene, stå på vannski i fjorden, eller dra på unike og magiske båtutflukter.

Ulvik har fantastiske turområder, sommer som vinter. Om sommeren kan du gå turer i området, skogturer eller fjellturer. Du finner gode turkart over området i hytta. Fjelltoppen Kvasshovden er et alternativ for de som ønsker en skikkelig utfordrende fjelltur, der toppen 1030 meter over havet ligger i enden av en 7 timers fjelltur. Belønningen er en ufattelig flott utsikt. Husk på at det er 7 timer å gå hjem, så dette er turen for erfarne fjellfolk, og kun tilgjengelig mellom juni og september. På vinterstid er det godt merkede skiløyper i området, og gode muligheter for både korte og lengre turer tilpasset alle ferdighetsnivåer.

Syse Glas  - Lyst til å prøve å blåse dine egne glass?

Hva med en tur innom Glassblåseren Syse Glas? Her kan du oppleve glassblåsing, og kjøpe forskjellige glassprodukt. Du kan også bestille time for å selv prøve glassblåsing.

Olav H. Hauge- senteret

Olav H. Hauge-senteret ble kåret til Årets Museum i 2015, og byr på et møte med dikteren Olav Håkonson Hauge. På senteret kan du få omvisning og lære mer om dikteren, du kan også gjøre avtale om å besøke Diktarheimen på Rossvoll.

Ta med dine kjære på en unik overnatting i Nordens vakreste landskap. Kom i kontakt med naturen og trærne mens du puster inn all den herligheten som er her på Vestlandet.

Er du interessert i å oppleve en unik overnatting er det bare å ta kontakt med oss i Hardanger Panorama Lodge. Vi setter pris på å dele vår lokalkunnskap med engasjerte gjester. Vi har de gode tipsene for deg som ønsker en ferie som garantert vil bli husket.

Aktuelt - Designed by Horn Media 2019