Beste tretopphytter i Norge

Beste tretopphytter i Norge

Opplev den beste naturopplevelsen du kan forestille deg midt i Hardangerfjorden med våre unike tretopphytter. I Hardanger Panorama Lodge er vi stolte av å kunne tilby denne magiske og unike naturopplevelsen i våre tretopphytter. Svev fritt over landskapet og opplev den beste siden av naturen på nært hold. Du vil føle en kjærlighet for moder jord du aldri har opplevd før, samtidig som du vil føle deg trygg og varm i våre tretopphytter.

Det beste med det hele er at du aldri kommer til å kjede deg. Naturen rundt er spennende og unik, og tretopphytten er vakker og interessant. Ta med familie og venner på en uforglemmelig opplevelse 11 meter over bakken. Vi kan garantere at de også vil sette pris på å bo i en tretopphytte med den beste utsikten over Ulvik og Hardangerfjorden.

Tretopphyttene har tre soverom med sengeplasser til 6 personen, velutstyrt kjøkken, innlagt vann og strøm, vannklosett, dusj og er selvfølgelig vinterisolert. Samtidig som tretopphyttene har alt det beste av utstyr, slik at man kan fint bruke dagene på å krølle seg opp under et teppe med en god bok, har Ulvik også mangfoldige aktiviteter å tilby. På vinteren er det blant annet mulighet for å stå på ski i de beste skiterrengene du kan se for deg, og på sommeren kan du oppleve fersk sider fra Ulviks eplehager.

Vi kan garantere at du vil dele de beste minnene med dine kjære hos oss i Hardanger Panorama Lodge.
Ikke nøl med å kontakte oss dersom du lurer på noe!

Aktuelt - Designed by Horn Media 2019