Beste tretopphytter i Norge

Beste tretopphytter i Norge

Opplev den beste naturopplevelsen du kan forestille deg midt i Hardangerfjorden med våre unike tretopphytter. I Hardanger Panorama Lodge er vi stolte av å kunne tilby denne magiske og unike naturopplevelsen i våre tretopphytter. Svev fritt over landskapet og opplev den beste siden av naturen på nært hold. Du vil føle en kjærlighet for moder jord du aldri har opplevd før, samtidig som du vil føle deg trygg og varm i våre tretopphytter.

Det beste med det hele er at du aldri kommer til å kjede deg. Naturen rundt er spennende og unik, og tretopphytten er vakker og interessant. Ta med familie og venner på en uforglemmelig opplevelse 11 meter over bakken. Hytta er bygget på søyler med fantastisk panoramautsikt - De store vinduene i stuen gir deg følelsen av å sveve fritt over landskapet, og tilbyr en helt unik naturopplevelse. Vi kan garantere at de også vil sette pris på å bo i en tretopphytte med den beste utsikten over Ulvik og Hardangerfjorden.

Tretopphyttermed alle nødvendige fasiliteter for hygge

Tretopphyttene har tre soverom med sengeplasser til 6 personen, velutstyrt kjøkken, innlagt vann og strøm, vannklosett, dusj og er selvfølgelig vinterisolert. Samtidig som tretopphyttene har alt det beste av utstyr, slik at man kan fint bruke dagene på å krølle seg opp under et teppe med en god bok, har Ulvik også mangfoldige aktiviteter å tilby. På vinteren er det blant annet mulighet for å stå på ski i de beste skiterrengene du kan se for deg, og på sommeren kan du oppleve fersk sider fra Ulviks eplehager. . På vår tretopphytte finner du alle fasiliteter du har normal hverdag, og sørger for å tilrettelegge for komforten som gjest hos oss.

Vår tretopphytte er satt opp, og bygget på stabile stål-søyler som er forankret i grunnen, og er godkjent fra kommunen for overnatting.

Mer enn bare tretopphytter

Selvom våre tretopphytter er spektakulære, er det likevel verdt å informere om alle aktivitetene og opplevelsene du kan nyte her på Hardanger.  Du kan blant annet gå turer i de fantastiske fjellene, nyte sommerdagene på fjorden, og dra på unike og magiske båtutflukter. Om vinteren byr vi på et flott skiterreng, og turer tilpasset alle. Vi anbefaler våre spektakulære turer til Osafjellet, over 1000 meter over havet.

Vertskapet ved Hardanger Panorama Lodge er Arild Opheim og Claudia Saathoff. Ideen bak våre tretopphytter oppsto ved en tilfeldighet da Arild var på tur med Martin Lid Trelast til Brumunddal. Det skulle gå to år før Arild ble påminnet om tretopphyttene på TV og et Instagram-bilde fra Japan, men etter dette tok det ikke mange dagene før Arild var i gang med snekringen. Kombinasjonen med den spektakulære utsikten fra tretopphyttas beliggenhet og tilbudene man finner i Ulvik både fra naturens side og lokale produkter gjorde at prosjektet fant sin form.

Vi har en enorm lokalkunnskap og kan enkelt gi deg de gode tipsene dere trenger for en spennende ferie som representerer det beste fra naturen her i Norge

Vi kan garantere at du vil dele de beste minnene med dine kjære hos oss i Hardanger Panorama Lodge.
Ikke nøl med å kontakte oss dersom du lurer på noe i forbindelse med våre tretopphytter!

Aktuelt - Designed by Horn Media 2019